ABOUT | SNIGGY

 

Sniggyis een complete entertainer. Hij kan beatboxen, acteren, zingen en stemmen imiteren van Disney-figuren tot filmhelden. Dat alles combineert hij tot complete shows van een hoog niveau.

 

Sniggy heeft een hele eigen sound en onderscheidt zich hiermee van andere beatboxers. Hij is voormalig Nederlands kampioen beatbox en won 2 keer de Spin The Mic contest. Regelmatig treedt Sniggy op in Nederland en het buitenland.

 

Sniggy en Santios

Sniggy en Santios zijn hun samenwerking gestart tijdens de Mundial Talentenjacht te Rotterdam. De beatbox- en rapskills van deze heren bleek een gouden combinatie te zijn want ze wonnen ‘de Mundial Talentenjacht’. Ze wonnen een trip naar Zanzibar en Tanzania waar zij diverse workshops hebben gegeven aan kinderen in verschillende wijken. Naast de workshops, hebben ze ook showoptredens gegeven door Zanzibar en Tanzania. Een onvergetelijke moment was dat ze mochten optreden in het voorprogramma van JAY-Z. Alles bij elkaar opgeteld was het voor Sniggy en Santios een onvergetelijke ervaring. De schrijver Edward van de Vendel wist in zijn recensie op één van de shows de kwaliteiten van Sniggy en Santios goed te verwoorden namelijk:

“De jongens zijn geen pure rappers, het is meer totaaltheater wat ze laten zien: ze acteren, dansen, rappen, zingen en beatboxen. Ze gaven een kort optreden waarbij we allemaal rechter op onze stoel gingen zitten en naar voren leunden omdat we niks wilden missen. Geweldig!”

Sindsdien geven ze samen regelmatig shows door het land. Hun samenwerking heeft het beste van beide werelden. Individueel hebben ze apart een carrière opgebouwd en ze treden nog steeds samen op. Ze waren o.a. te bewonderen in ‘Holland Got Talent’ en ‘Circus Gerschtanowitz’.

 

 

Boek Sniggy nu en je haalt een allround entertainer in huis!

Skills

  • DILIGENT BAND

    99%

  • BEATBOX & LOOPSTATION

    100%

  • SNIGGY & SANTIOS BEATBOX / RAP ACT

    99%

Media

Book | Me

Book me for:

BEATBOX shows

WORKSHOPS

MC/HOST /Voiceovers/covers

Custom description here
Yeah! Message sent.
Error! Please validate your fields.